Dorothy “Dot” Bailey, 80, of Springvale, died Oct. 26, 2011, surrounded by her family. Relatives and friends are invited to call on Friday from 3-6 p.m. at St. George’s Episcopal Church, 3 Emerson St., Sanford. A burial office and holy Eucharist will be celebrated on Saturday at 11 a.m. at the church. Burial will be next week in St. Joseph’s Cemetery in West Warwick, R.I. Those planning an expression of sympathy are asked to consider the Alzheimer’s Association, 383 U.S. Route 1 Suite 2C, Scarborough, ME 04074. Arrangements are under the direction of the Carll-Heald & Black Funeral Home, 580 Main St., Springvale. Condolences may be expressed at www.blackfuneralhomes.com.

Richard St. Ours, 76, of Biddeford, died Wednesday, Oct. 26, 2011 at Southern Maine Medical Center. Arrangements are incomplete and will be announced by Hope Memorial Chapel, 480 Elm St., Biddeford.

Leona Nason Thibeau, 78, of Ocean Park, passed away Oct. 21 at the Kennebunk Nursing Home, where she got the best of care as an Alzheimer’s patient. Interment will be in the veterans cemetery in Augusta. Direct Cremation of Maine in Belfast is handling the arrangements.

* Death notices list funeral arrangements. For full obituaries see today’s newspaper.