A DEDICATION CEREMONY was held at Williams-Cone School in Topsham last month honoring the individuals and businesses that contributed to the transformation of the elementary school’s main entrance. The project includes a labyrinth, benches made from local trees, a revitalized garden with new fencing and birdhouses. “What started out as a pile of rocks has resulted in a beautiful testimony to the community’s support and love for our school,” said Principal Randa Rineer. “From the Little Free Library to the mural that depicts our community’s unique seasons and habitats, this project is a true gift to our community.”

A DEDICATION CEREMONY was held at Williams-Cone School in Topsham last month honoring the individuals and businesses that contributed to the transformation of the elementary school’s main entrance. The project includes a labyrinth, benches made from local trees, a revitalized garden with new fencing and birdhouses. “What started out as a pile of rocks has resulted in a beautiful testimony to the community’s support and love for our school,” said Principal Randa Rineer. “From the Little Free Library to the mural that depicts our community’s unique seasons and habitats, this project is a true gift to our community.”

filed under: