Isabella Estelle Frechette, of Sanford, infant daughter of Robert “Beau” and Emily (Samborski) Frechette III, died on Monday, Sept. 19, 2011 at Southern Maine Medical Center in Biddeford. Visitation will be held from 10-11:30 a.m. on Saturday, Sept. 24 at the Carll-Heald & Black Funeral Home located at 580 Main St. in Springvale. A Mass of the Angels will follow at noon at St. Thérèse of Lisieux Parish, Holy Family Church, located on North Avenue in Sanford. Interment will be at St. Ignatius Cemetery in Sanford. Those planning an expression of sympathy are asked to consider the St. Jude Children’s Research Hospital, 501 St. Jude Place, Memphis, TN 38105. To leave a message of condolence for the family please visit www.blackfuneralhomes.com.

David Allen Littlefield passed away on Saturday, Sept. 17, 2011, following a short illness. A memorial service will be held at 1 p.m. on Saturday, Oct. 22 at Lawry Brothers Funeral Home, 107 Main St., Fairfield. Burial will follow at Brown Cemetery in Benton. Condolences may be expressed at www.lawrybrothers.com. Arrangements are by Lawry Brothers Funeral Home and Cremation Services, 107 Main St., Fairfield, 453-6049 or (800) 660-2111.

Erin Murphy Whitten, 85, a resident of Spring Street in Kennebunk, died Wednesday, Sept. 21, 2011 at The Maine Veterans Home in Scarborough, after a brief illness. Visiting hours will be held from 4-7 p.m. Friday, Sept. 23, 2011 at Bibber Memorial Chapel, 67 Summer St. in Kennebunk, where a funeral service will be held on Saturday, Sept. 24, 2011 at 11 a.m. Interment will follow at Pine Grove Cemetery with military honors. In lieu of flowers, donations in Erin’s memory can be made to The Alzheimer’s Association, Maine Chapter, 383 U.S. Route 1, Suite C, Scarborough, ME 04074 or to any children’s charity of one’s choice. Arrangements are in care of Bibber Memorial Chapel, 67 Summer St., Kennebunk, ME 04043. www.bibberfuneral.com.

* Death notices list funeral arrangements. For full obituaries see today’s newspaper.