Harry S. “Spencer” Stuart, 94, of Scarborough and formerly of Buxton, died on Friday, July 13, 2012 at the Maine Veterans Home in Scarborough. A funeral service will be held at 4 p.m. on Wednesday, July 18, 2012 at The Tory Hill Church in Buxton. Burial will be at a later date. Arrangements are by Hope Memorial Chapel, 480 Elm St., Biddeford. In lieu of flowers, his daughter asks that donations be made to: The Ronald McDonald House of Portland, 250 Brackett St., Portland, ME 04102. To share condolences online, please visit www.hopememorial.com.

Mary Jane Ylonen, 69, of Biddeford, passed away, with her loving family by her side, on Sunday, July 15, 2012, at St. Andre’s Healthcare in Biddeford. Visiting hours will be from 6-8 p.m. Tuesday at Cote Funeral Home, 87 James St., Saco. A graveside service will be held at 11 a.m. Wednesday at Woodlawn Cemetery in Biddeford. Arrangements are by Cote Funeral Home, Saco. To send private condolences to the family, go to www.cotefuneralhome.com.

* Death notices list funeral arrangements. Full obituaries are only in the print edition.